Ko smo mi

Znajte za nas

Gde verujemo da ste prioritet.

Firma “KOKERICCOMERCE” je osnovana 2008 godine, bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i teretnih automobila. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuje kvalitet u poslovanju.
Naši dobavljači su poznate i pozicionirane lizing kompanije iz Evropske Unije. Automobili koje prodajemo su sa minimum EUR3, EUR3,5, EUR4, EUR5 standardom i sa limitiranim brojem pređenih kilometara. Automobili su od prvog vlasnika, redovno servisirani i u izvanrednom stanju.

Pomažemo vam pri odabiru

Naše stručno i ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa tehničkim detaljima, raspoloživom dodatnom opremom kao i uslovima i načinima plaćanja. Posebnu pažnju posvećujemo konačnom kvalitetu automobila koji isporučujemo kupcu.
Predvideli smo različite opcije plaćanja: gotovinski, karticama, virmanski, kao i putem kredita i lizinga po veoma jednostavnoj proceduri u saradnji sa svim bankama i lizing kućama koje nas u ovom poslu prate.
Kontaktirajte nas – unapred se radujemo zajedničkoj saradnji.
Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Inovativni Pristupi Kupovini Automobila

Personalizovane Usluge

Autoplac nastoji da stvori iskustvo koje odgovara individualnim potrebama svakog kupca.

Test Vožnja

Autoplacu ponudi ima vožnje koje omogućavaju kupcima da isprobaju različite modele automobila i prilagode ih svojim preferencijama.

Automatizovani Procesi Kupovine

Automatizovani procesi olakšavaju i ubrzavaju proces kupovine, pružajući kupcima veću udobnost i efikasnost.

Beskontaktna Isporuka Vozila

Autoplac nudi beskontaktnu isporuku vozila direktno na kućnu adresu kupca..

NISTE ProNAŠLI ŽELJENO VOZILO? PORUČITE GA!

Ukoliko se automobil koji želite ne nalazi u trenutnoj ponudi, naručite ga na email autoplackokeric@gmail.com ili popunjavanjem formulara klikom na dugme!

KAKAV KLIJENT
REČI O NAMA

– Nikola –

Kragujevac

“Iskustvo kupovine automobila na Autoplacu kokericcomerce bilo je izvanredno! Osoblje je bilo izuzetno profesionalno i ljubazno, a njihova pažnja prema detaljima i briga za potrebe kupca zaista su se istakli. Zahvaljujući njihovoj stručnosti i posvećenosti, uspeo sam pronaći savršeno vozilo koje odgovara mojim potrebama i budžetu. “