O nama

Firma “KOKERICCOMERCE” je osnovana 2008 godine, bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i teretnih automobila. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuje kvalitet u poslovanju.
Naši dobavljači su poznate i pozicionirane lizing kompanije iz Evropske Unije. Automobili koje prodajemo su sa minimum EUR3, EUR3,5, EUR4, EUR5 standardom i sa limitiranim brojem pređenih kilometara. Automobili su od prvog vlasnika, redovno servisirani i u izvanrednom stanju. Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan što dokazuju dostupne slike iz inostranstva pre uvoza. Našim kupcima dajemo garanciju za legalnost, ispravnost i pređene kilometre.
Naše stručno i ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa tehničkim detaljima, raspoloživom dodatnom opremom kao i uslovima i načinima plaćanja. Posebnu pažnju posvećujemo konačnom kvalitetu automobila koji isporučujemo kupcu.
Predvideli smo različite opcije plaćanja: gotovinski, karticama, virmanski, kao i putem kredita i lizinga po veoma jednostavnoj proceduri u saradnji sa svim bankama i lizing kućama koje nas u ovom poslu prate.
Kontaktirajte nas – unapred se radujemo zajedničkoj saradnji.
Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

autoplac kokericcomerce
autoplac kokericcomerce

Dozvolite nam da budemo vaši savetnici u izboru automobila koji želite, a mi ćemo se potruditi da ukazano poverenje opravdamo.

1.

Poverenje

2.

Profesionlnost

3.

Garancija​

4.

Kvalitet

Poručite vozilo

Niste pronašli vozilo koje bi zadovoljilo Vaše zahteve Pronaćićemo ga mi za Vas!.​